Illustraties

Al sinds de lagere school teken ik. Geërfd. En door beïnvloeding van tekenfilms en stripboeken uit de jaren 80 en 90 is er toch een geheel eigen stijl ontstaan waar ik al jaren diverse producties mee heb mogen doen.

Het is een therapeutische bezigheid voor mij en ik kan echt genieten van het eindresultaat.

Vanaf de lagere school teken ik al. Natuurlijk zoals elk kind tekent. De zon heeft een glimlachje, papa en mama zijn groter dan het huis en hebben een kapsel bestaande uit voelsprieten. Handen zijn harkjes. Kleuren buiten de lijntjes. Maar dan na een paar jaar ontstaat er een schifting tussen de andere leerlingen en ikzelf. Ik heb zoveel plezier aan dat tekenen. Mijn opa was kunstschilder. Comics en cartoons zijn favoriet. Het tekenen ging maar door, en korte stripverhaaltjes kwamen bijna dagelijks uit mijn pen gevloeid. En er ging steeds meer tijd in zitten. Het is een therapeutische bezigheid voor mij en ik kan echt genieten van het eindresultaat.

The Gamer

Zelf ben ik gek op videospelletjes. En er zijn zat gamers (including me ;-)) die een vriendin hebben die daar niet zó veel mee hebben. Genoeg reden om te beginnen aan een korte serie comics over een gamer en zijn niet-gamende vriendin. Deze comics heb ik gepubliceerd via LinkedIN en Facebook en er lopen gesprekken met gerelateerde retailers voor de distributie van The Gamer comics via nieuwsbrieven.

Draakje en Eendje

Draakje en Eendje zijn als duo ontstaan nadat ik voor Draakje (Internationale naam: Dragu) een sidekick zocht. Het eendje was door zijn grote snavel een net even wat gekkere eend. De leeftijd van Draakje en Eendje zijn jong, en daarom leven ze vaak in een fantasiewereld of verhaal. Ze hebben in een kinder voorleesboek gestaan en is er een educatieve 3D game ontwikkeld en uitgebracht voor Windows (via Steam) en Android (full en demo). Zie trailer hier.